Nimetön

Runoilija unihopea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuulen riipimä kuusen naava
veri vuotava arpeutuva
heikko sydän, kaksi jalkaa, katala kieli
Ihmisen tuskallinen mieli

Hymni erovalalle
veriselle, puun poltetun mahlalla
veistetylle kaarnaihmiselle
rautamiehelle, puunaiselle
vesi ohentava ruostehelle

Mielessäni virvon,
noidun, parun
unohduksen syövyttämistä
henkirei´istä
löysin tarkoituksen maailmalle
kuolettavan kaunihille

saanko takaisin mielen rauhan ?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen runo

pystyykö ihminen voittamaan negatiivisen energian

Tästä mie piän. Raivo ja kiukku huokuu läpihte
kauniin kielen.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
unihopea Nimetön 25.7.2015 0 Runo
unihopea Nimetön 12.6.2015 1 Runo
unihopea Nimetön 13.12.2012 2 Runo
unihopea Nimetön 2.12.2012 0 Runo
unihopea Nimetön 31.10.2012 1 Runo
unihopea Nimetön 3.10.2012 6 Runo
unihopea Nimetön 22.9.2012 2 Runo
unihopea Nimetön 5.7.2012 0 Runo
unihopea Nimetön 30.5.2012 2 Runo
unihopea Nimetön 30.5.2012 2 Runo