Mirror, mirror on the wall..

Runoilija 1e08a3e75a21b26a429fc162e9da6a04

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004
Viimeksi paikalla: 2.8.2019 20:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sillon sairaan suuri sydän
sellainen vaatimattoman äänekäs
hiljaiselle kuuluva
riittävän suuri sydän
piilottamaan tuhat sammunutta aurinkoa

Sillon leveä hymy
tarpeeksi leveä
kätkeäkseen taakseen valtameriä
itkettyjäkin

Sen silmät nauraa sateessa
Sillon sairaan suuret silmät
ne on tarpeeksi syvät
piilottamaan kuita ja muita
taivaiden kappaleita
ja luita
komeroineen

ja aina välillä
auringon noustessa
kun yöpilvet ovat pyyhkineet taivaalta lian
jos sitä katsoo salaa, hiljaa
avautuvat taivaiden portit
jopa pahojen peileissä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot