Jonnan kesä

Runoilija jonna66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

riimittelijä,haikailija....ikuinen optimisti
 

Mistä on Jonnan kesä tehty

Mustikoista, Mansikoista
Kukista ja perhosista.
Linnun poikasista ja Amppareista.
Tateista ja Rakkaudesta.
Elokuun lempeistä öistä ja
katajan marjoista.
Niin ja vielä saunasta ja mukavista ystävistä.

Niistä on Jonnan kesä tehty.))

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot