Nimetön

Runoilija Amore

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Taivas kutsuu, se hiljaa humisee.
Linnut liitää, ja niiden laulu leijailee korviini mun.
Tahdon lentää linnun lailla. Lentää kauas pois, vain kadota.

Huokaus raskas, kaikuu huoneessa.
Kukaan ei kuule, eikä haluakaan.
Sulje silmät, sä pääset taivaisiin.

Lennä pois, kauas pois, sä pääset pois pahasta.
Siis jos vaan päätät niin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot