Hyvää uuttavuotta vaa...

Runoilija Amore

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Kuin monta vuotta tätä pitäis viel kestää?
Kaikki on huonost, en saa apuu keltää.
Kyyneleet tippuu, yks kerrallaan.
Kuka ne pyyhkii, kuka ne kuivaa?
Ei kukaan, mä tiedän sen.
Taas uus vuosi, yksin vietän sen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot