Tila aavistaa toiveet

Runoilija 3words

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia
- tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta"
 

Tila aavistaa toiveet
hiljaisuutta
ei kuitenkaan kiusallista
Ehkä kukaan ei viitsi puhua
koska katsekin kertoo sen
mitä voisi sanoilla sanoa
Joten ei rikota hiljaisuutta

Selite: 
Luovan kirjoittamisen lukiokurssilla kirjoittamani runo...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
3words Nimetön 1.5.2012 0 Runo
3words Nimetön 24.4.2012 1 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo
3words Tila aavistaa toiveet 22.4.2012 0 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo