Nimetön

Runoilija 3words

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia
- tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta"
 

Ilman sinua
olen sydän ilman paria
Kuljen pimeydessä vailla valoa
Ilman sinua
eksyn elämään
Pelkään etten kotiin enää löydäkään
Ilman sinua
olen pelkkää historiaa
En unelmia, en suunnitelmia
enkä mitään tulevaa
Ilman sinua on kehoni vain tyhjä kuori
Ja vaikka olen vasta nuori
tiedän että kanssasi voin vanheta
Mitään muuta en tahdo niin paljoa
Ilman sinua
ei ole minua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
3words Nimetön 1.5.2012 0 Runo
3words Nimetön 24.4.2012 1 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo
3words Tila aavistaa toiveet 22.4.2012 0 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo