Nimetön

Runoilija 3words

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elämän ylin onni on varmuus siitä, että sinua rakastetaan sinun itsesi takia
- tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta"
 

Sinä päivänä kun tapasin sinut
paistoi aurinko kirkaalta taivaalta
Sinä päivänä kun ihastuin sinuun
oli maailma vailla murheita
Sinä päivänä kun rakastuin sinuun
muuttui elämäni kerta heitolla
Ja joka päivä rakastan sinua enemmän
aina päivieni loppuun sakka

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
3words Nimetön 1.5.2012 0 Runo
3words Nimetön 24.4.2012 1 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo
3words Tila aavistaa toiveet 22.4.2012 0 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo
3words Nimetön 22.4.2012 0 Runo