Sinun

Runoilija Used

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En oikein tiennyt olenko turta
vai tunnenko liikaa kerralla
Ullakkoikkunasta näkyi vain harmaata
kuin joku olisi ripustanut kankaan eteen
kuvastamaan tunnettani tai tunnottomuuttani

Hypistelin antamaasi riipusta
ja kyyneleet tuntuivat kylmiltä

Tulisit takaisin.

Selite: 
Ei mitään lisättävää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Eksyin tänne kyyneleiden jälkeen, kuin etsien jotain, mutta oikeastaan en kuitenkaan etsinyt mitään. Päätin, että katson sattumanvaraisesti yhden runon ja lähden... Ja tämä osui suoraan sieluun. Kuvasi paremmin omat tunteeni kuin itse olin edes ymmärtänyt. KIITOS!!!

Koskettavaa kaipuuta.

auts... tuttu tunne.

Jotenkin haikea runo ^^ Mutta pidin!

Tunnelma ja haikeus välittyvät hyvin. Maalauksellinen tunnelmapala.

surullisen kaunis runo, liikuttava teksti!

Pelkistetyn Hieno ja Koskettava runo.
Kipeää.

 

Käyttäjän kaikki runot