»365

Runoilija Used

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tasan vuosi sitten törmäsin onneeni
Se oli se taivas joka pysyi kolmannessa kerroksessa
lähes tavoittamattomana hetken aikaa
Paluulippu pahalle ololle jäi sinä iltana myymättä
Ja minut saatettiin junaradalle saakka

Kolmesataakuusikymmentäviisi päivää myöhemmin
Herään vierestäsi ja katsot minua hymyillen
Paljon on muuttunut ja silti ei mikään
Olen niin paljon onnellisempi
Enkä tiedä mitään

Tänään minun on hyvä olla
Ja tiedän että sinäkään et vaihtaisi tätä hetkeä
Lähtiessäni mietin kuinka monta surullista
jäähyväissuudelmaa olemmekaan vaihtaneet

Tämän vuoden olen sinua rakastanut
Syvemmin ja eri tavoin kuin ketään
Olen tarvinnut sinua päivä päivältä enemmän
Ja kaivannut lukemattomina aamuöinä

Kaikki sanani on käytetty
Mutta tiedän että tiedät
Toivon että pysyt tässä

- Pysyisitpä tässä aina.

Selite: 
Minä otan sinut vakavasti, vaikka olet ensimmäiseni, vaikka jotkut sanovat ettei pitäisi.<br /> <br /> "Äläkä yritä väittää<br /> Olet mulle elämä<br /> Äläkä yritä väittää vastaan<br /> Olet mulle enemmän kuin elämä"
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi rakkautta.<3 Pidän tästä. Tuo otsikko on myös erityisen hyvä. :) "Pysyisitpä tässä aina." Ihana lopetus kyllä.<3

 

Käyttäjän kaikki runot