Sisäinen pahuus

Runoilija Slayer of the light

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo mutta onnellinen! Käykääs kurkkaamassa mikseristä bändimme tuotoksia! Bändi kulkee nimellä Fetus.
 

Jokin valtaa mielesi
peittää pahuudella tunteesi
Haluat nähdä taas veren virtaavan
Kuulla taas läheistesi tuskasta huutavan

Yrität saada itsesi lopettamaan
veritekosi peruuttamattomat
Sielusi myynneenä ovat rukouksesi turhia
kun veriset kätesi tavoittelevat jo uutta uhria

Kun taas pahuus katoaa sisältäsi
ja näet väkivaltaisesti kuolleet uhrisi
et voi kuin odottaa kuolemaa
jota sinä kylvät tai saat itse sen kokea

Selite: 
Juu noh, tää on tällane rapula tuotos, mutta toivottavasti ei ihan turha :)...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot