Routasydän

Runoilija Slayer of the light

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo mutta onnellinen! Käykääs kurkkaamassa mikseristä bändimme tuotoksia! Bändi kulkee nimellä Fetus.
 

Routasydän

Talviyön pimeydessä taottu.
Routasydän.
Ihmisen heikon, säälistä vihatun.
Kauhuun unohdetun, lapsen vihatun, sai kuoleman Routasydän.
Uuden elämän, pois heitetyn pimeän.
Tuskaansa tuomittu, Routasydän, jäätäviin liekkeihin unohdettu.
Pelon tietäjä, Routasydän, tuomion langettaja.
Pimeyden lapsi, valon viejä, kuolemaa pelkäävä elämän vihaaja.
Itse saat oman hautasi kaivaa, mutta mullat kyllä niskaasi viskataan.

Selite: 
Aika lyhyt, mutta jatkan jos on tarvis.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli ihan riittävän pituinen ja erinomainen runo. Kaunis mutta lohduton...

(suosikkeihin)

Erinomainen runot, vaikka lyhyt olisikin. Tosin näin toimivaa tekstiä lukisi mielellään enemmänkin! Tuo Routasydän on henkilön nimenä aivan ihana. Muutenkin kaunis, aggression värittämä runo. HYVÄ!

tulee mieleen sentencedin biisi. vaikka tää ei oo sinnepäinkää :D nimi vain.

pidin.

Itse saat oman hautasi kaivaa, mutta mullat kyllä niskaasi viskataan.

hienosti sanottu.. todella..

 

Käyttäjän kaikki runot