Marraskuun sunnuntaiaamu

Runoilija ac2a365597f85344a4fdcc4fd2845c2f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2004
Viimeksi paikalla: 19.7.2018 1:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.2024

Runo syntyy kaipuusta, laulu tuskasta. Kyllä kai suurin osa näistä ihan mun elämään perustuu.
 

Aamulla viileä mytty vaatteita
tuolilla haisee tupakalta

Mutta ei pahalta
vaan asunnoltasi

Aamulla katson yöpaidassa
Ruotsin tv:n jumalanpalvelusta

Eikä isä kysy

Yhdeltä avaan kaihtimet

Lunta on yhä
ja lippu näkyy ehkä teille asti

Dr. Phil puhuu itsetuhoisuudesta
uusintana

Minunkin tukkani on ponnarilla ja
haisee tupakalta
ja kissasi on lumenvalkoinen,
ei lipunvalkoinen

Unessa minulla oli punamustaraidallinen paita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Arkinen ja kuitenkin ihanan tunnelmallinen runo. Selainen, johon lukijan on helppo samaistua - melkein tuntea tupakanhaju nenässään. ^^

viehättävä, tupakantuoksuinen tunnelma. =)

Ihanan arkisia ja turvallisia asioita.

 

Käyttäjän kaikki runot