Rakkaus

Runoilija Oona96

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 24.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kiva, hauska, huumorintajuinen tyttö Espoosta ja hain tähän yhteisöön koska minulla on tunteita ihmistä kohtaan jota rakastan
 

Hiuksesi ovat kuin silkkiä
Aurinko niihin paistaa
Hymyäni en voi sinulta kadottaa
Mies joka rakkautta odottaa
Ei hyväksy toisten rakkautta
Etenkään minun
Kaunis mies
joka minulle aina hymyili
On tuolla jossain
Minä odotan häntä
Hän ei odota minua...
Katson ylös pilviin
ja toivoisin hänen saapuvan luokseni
Kukaan ei voi riistää minulta rakkautta häntä kohtaan
Mutta hänen on jotain tehtävä etten lopeta rakastamasta häntä

Selite: 
Jos ihmistä rakastaa miksi hän ei hyväksy sitä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot