Ei ole enään väliä

Runoilija Oona96

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 24.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kiva, hauska, huumorintajuinen tyttö Espoosta ja hain tähän yhteisöön koska minulla on tunteita ihmistä kohtaan jota rakastan
 

Tunteita oli
Ne katosivat
se satuttaa
mutta ei voi mitään
ikävä tulee
Vaikka kaikki on nyt kuin ennen
autan häntä silti
tunteet vain katosivat yhtäkkiä
sille ei vain voi mitään
tajusin
en häntä voi saada
mutta silti rakastan häntä kaverina
mutta ei ole rakkauden tunteita ollenkaan
itkin itseni yöllä uneen
vielä kun minulla oli tunteita
nyt en itke koska nukun rauhallisesti
koska minulla ei ole ajatustakaan mielessä hänestä rakkauden kohdalla, ennen ajattelin 24/7 häntä ja tein virheitä
Nyt tajunnut olen
ei mahdollisuutta ole
saada vastarakkautta häneltä
se on turhaa nyt
kun olen sen tajunnut:(

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot