Ei tunteita

Runoilija Mustasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Äiti- tuo maailmankaikkeuden kaunein sana.
 

Tuntuu,
että elämäni on aivan sekaisin.
Haluaisin sinut,
en millään jaksaisi yksin.

Sinä,
tuot valoa elämään
Minä,
en vain kykene tuntemaan mitään.

Teoillani,
sain sinut ihastumaan.
Anteeksi,
mutta en pysty nyt rakastamaan.

Mutta,
se ainoa tunteeni on.
Vain,
läheisyyden kaipuu suunnaton.

Ei,
tunteita.
Ei,
sanoja.
Vain,
kauniita suudelmia.

Selite: 
Miten onkaan tuskaista huomata, että kaipaakin vain fyysistä läheisyyttä; halauksia ja suudelmia. Haluan niitä sinulta,ilman mitään tunteita. Ilman yhden yön onnea.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Ei voi oikeen muuta sanoa<3

Sydäntään ei voi pakottaa. Aitoa ja vahvaa kirjoittamista.

Tämän tunteen olen kokenut ja se välittyy upeasti runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot