Perkeleen rakkaus

Runoilija Mustasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Äiti- tuo maailmankaikkeuden kaunein sana.
 

Vaikka erottiin jo kauan sitten,
ja luulin itseni unohtaneen.

Nyt näin sun kuvasi edessäni,
ja itkin taas itseni uneen.

Ei rakkaus kuole yhdessä yössä,
ei sitä pysty tappamaan.

Se kirottu elää ikuisesti,
ja saa minut taas kaipaamaan.

Selite: 
Kun luulee päässeensä yli
Kategoria: 
 

Kommentit

Sen huomaa siitä kun tulee parku pitkän tauon jälkeen. Perkeleen rakkaus, niinpä niin. Osuvaa tekstiä. :)

Niinhän se taitaa olla, ettei aitoja tunteita pysty kokonaan kuolettamaan. Ne voi hiljentää ja siirtää mielessä ajan kanssa taka-alalle :)

Melkein itkin tämän edessä.
Kaunista jäleen <3

Onpas napakka ja tunteikas runo. Hyvin sanottu.

Rakkaus elää, vain kohde välillä vaihtuu ;D
Ihanaa rakkautta, niin perkeileitä huudellen kuin laulellen.

Hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot