Yhdessä

Runoilija kkulmala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

anna mulle kätes,
älä koskaan päästä irti
vaikken aina sanokkaan
rakastan sua silti
 

Ajat oli hyvii, ku viel oltiin yhdessä
Kuljettii aina yhdes, aina käsi kädessä.
Mietin kuinka aina riideltiin,
Sen jälkee halattii, sovittii ja suudeltiin.

* anna vielä pieni hetki yhdessä
Haluun sua vasten viel kerran painautuu ,
Maailman pahuudelta suojautuu. (x2)

Muistan aina aamusin ku herättii,
Toisiimme kiinni kietouduttiin,
Nyt tuskin enää tunnen sua,
Muistan kuinka aina sanoit rakastavas mua.

* anna vielä pieni hetki yhdessä
Haluun sua vasten viel kerran painautuu ,
Maailman pahuudelta suojautuu. (x3)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot