Nimetön

Runoilija kkulmala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

anna mulle kätes,
älä koskaan päästä irti
vaikken aina sanokkaan
rakastan sua silti
 

päivä päivält ikävä kasvaa,
en tiedä mikä auttaa,
mikä sais mun olon helpottaa.
Haluun sut mun rinnal kulkemaa,
iltasi samaa aikaa silmii sulkemaa.
puolustan sua henkee ja veree.
teen mitä vaa su etee.
en haluu luovuttaa,
yritän kovempaa,
joka aamu ku herään,
mua alkaa taas masentaa.
On vaikeet olla onnelline,
ku suurin osa mun sydämest on ihmisel,
jolla on toine...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot