Kitara

Runoilija AngelDeAmor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sielu tuulen tuivertama, sydän karrella,
kuitenkin tallella.
Odotan Sinua, etsin itseäni
rakkaus taskussa
varmassa piilossa.

******************

Rakastan siis kirjoitan, mitä muuta voin elämältä toivoa?
Hitusen onnea, onko se liikaa?


KIITOS KAIKILLE, lukijoille ja arvostelijoille! <3
 

Kitara sylissäni hiljaa laulan,
laulan sinusta,
unelmoin
Sormeni särkevät soittavat
sointuja sinusta,
sinua ikävöin

Kielen kitaran katkenneen,
jätän siihen paikoilleen.
Matkan rakkauden uupuneen
teen luoksesi
joka päivä uudelleen.

Yksin autossa istun ja mietin,
mietin sinua
Onko sinun helpompi olla
ilman minua
Sydäntäni palelee

Aika jättää merkin sieluun
silmiä kirvelee
Huultesi polte ei katoa,
vaikka yritän unohtaa
unohtaa sinut kokonaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rautalanka musiikin kuuntelijana tälläisestä ei voi olla pitämättä.

 

Käyttäjän kaikki runot