Amor no es

Runoilija AngelDeAmor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sielu tuulen tuivertama, sydän karrella,
kuitenkin tallella.
Odotan Sinua, etsin itseäni
rakkaus taskussa
varmassa piilossa.

******************

Rakastan siis kirjoitan, mitä muuta voin elämältä toivoa?
Hitusen onnea, onko se liikaa?


KIITOS KAIKILLE, lukijoille ja arvostelijoille! <3
 

Amor no es estar solo
Amor es estas juntos
y compartir besos
-cariñosos

Dejame amar a ti
Lleve mi corazon!

Selite: 
Apua! Tunteistaan ei ole aina helppoa kertoa kieliopillisesti oikein. Hyvää Joulua kaikille!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot