Se Oikea

Runoilija Helli

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä
olen minä
en haluaisi olla parempi
en kauniimpi
en viisaampi
silloinhan en olisi minä.
 

Etsin sitä oikeaa
ja eksyin.

Kyllästyin, kompuroin

suutuin.

hän on nyt siinä
kenelle minä olen vihainen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot