jaksat

Runoilija Helli

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä
olen minä
en haluaisi olla parempi
en kauniimpi
en viisaampi
silloinhan en olisi minä.
 

"Katsoin silmiis syvälle,
kuiskasin,

minä olen tässä
kun tarvitset.

Kun olen lähelläsi - halaa minua.
Silloin kun olen kaukana - sulje silmäsi,
peittoosi kääriydy,
ajattele hetkiä yhdessä.
Muista hassu ilmeeni,
virne naamassani,
pilke silmissäni.
Olen kanssasi siinä.
Ethän vain päästä irti.

Mikään ei ole liian vaikeaa,
jos vain jaksaa uskoa ja yrittää.
Uskon sinuun,
mikset sinäkin?
Tänään jaksat, osaat
ja kun huominen tulee
on se vain uusi Tänään."

Selite: 
Jokainen meistä tarvitsee tukea joskus.
Kategoria: 
 

Kommentit

Siinäpä auttamisen ydin.. hieno ajatus!!
Hyvää syntymäpäivää! :)

Niinhän sitä.. Hyvä runo, jatka runoilua!!

 

Käyttäjän kaikki runot