Taas

Runoilija Mustique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmoi, hymyile, rakasta.
 

Hei sitten Rakas
Minun tulee ikävä
Niin minunkin

Siinä Sinä taas menet
Menet pois, kauemmas minusta
Kauemmas
Väärään suuntaan
Kun Sinun pitäisi tulla tähän suuntaan
Minun luokse

Näin tulee taas olemaan
Aivan niin kuin ennenkin
Vielä 180 päivää

Selite: 
vanha arkisoista...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot