Kauniita unia

Runoilija Mustique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmoi, hymyile, rakasta.
 

Nukuin yön levottomasti ja huonosti,
heräillen ja nähden hirveitä unia.
Aamuyöstä heräsin hikisenä,
kyynel poskella.

Yritin rauhoitella itseäni
ja kurkotin kännykkääni
katsoakseni kellonajan.
Huomasin kaksi saapunutta viestiä.
Suloiset terveiset
siltä kaikkein rakkaimmalta.

Kauhukuvat olivat tiessään,
tilalla punaista ja makeaa.

Nukahdin kasvot hymyssä
ja nukuin levollisesti
nähden kauniita unikuvia
aamuun asti.

Selite: 
I<3 U
Kategoria: 
 

Kommentit

Vähän samanlaista on minullekin tapahtunut vähän aikaa sitten ^^
Tämä oli niiiiin kaunis.
Hienoa! Pidin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot