Vesikirpulleni

Runoilija kilimanjaro

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Millään minä jos voisin,
pitelisin kättäsi aina.
Kantaisin, kuten kannan nyt,
kun et, pieni, mitään paina.

Millään minä jos voisin,
seisoisi tämä hetki ja aika.
Olisimme vieretysten tässä,
olisi iäinen hymysi taika.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot