Unohdus - sinä

Runoilija -Hiljaisuus-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2004
Viimeksi paikalla: 13.9.2022 11:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kun kuuntelee ei mitään ja ajattelee samaa niin joskus saa mahtavia oivalluksia, toisinaan taas ei. Runosuoneni on mennyt tukkoon, kirjaimet ja sanat eivät enää rakasta mua.

Kiitos jo valmiiksi kaikille arvostelijoille.
 

Ruosteista lähiöpubiromantiikkaa
muutama pölyinen viinilasi
ja jukeboxi josta soi taustahälyyn

"Haaveet kaatuu"

Kuudennen jälkeen olin aina mielestäsi kaunis

"Niitä nousemaan et saa"

Tuhat naulaa unelmamursketta
maksaa yhden särkyneen sydämen
ja pari valokuva-albumia
täynnä naapurin onnellisia muistoja

"Haaveet kaatuu"

Kuuletko kaipuuni kynnyksellä
valmiina asettumaan taloksi

"Tahdoin paljon kauniimpaa"

Paljon saadaan vielä kirjoitettua suoraksi
mykkäfilmin Charlie Chaplinit
auttavat korjaamaan roolisuoritustasi

"Haaveet kaatuu"

Älä huoli
on sitä ennenkin aamiaismuroissa uitu
eikä tässä elämässä hukuta
kuin mielialalääkkeisiin

"Varjot saapuu"

Selite: 
Olen allerginen päiville. Unelmat ei anna itsestään mitään ja tulevaisuus puetaan vaikeakulkuisiin vaippoihin että elämällä olis oikeus laskea alleen. Mutta ei hätää, ainakin matka on kiinnostava!
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehtovia tuokiokuvia puhuttelevassa runossasi.

Kursivoidut tehostee toimii hyvin tässä.

Pidin, varsinkin tuosta Chaplin-viittauksesta. Hyvää tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot