loppu elämä

Runoilija -sakura-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..... tämähän on vaan sitä elämää, kipeää ja pettävää ..... onneksi on myös päiviä jolloin voi hymyillä
 

Aamulla herätessä voi jo aavistaa,
millainen päivä tulee olemaan.

Mielentilan lukemaan,
mennäänkö kovaa ja korkealla,
vai syvälle pohjaan vauhdilla.

Sanoivat että tämän kanssa oppisi elämään,
melkein normaaliakin elämää.

Ajoittain usko tasaisuuteen ja turvallisuuteen
katoaa jonnekin.
Pintaan nousee pelko,
kestänkö huomisenkin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot