Nimetön

Runoilija -sakura-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..... tämähän on vaan sitä elämää, kipeää ja pettävää ..... onneksi on myös päiviä jolloin voi hymyillä
 

Aamulla herätessäni ajattelen sinua.
Kiroan sinut alinpaan helvettiin,
manaan moneen kertaan kaikki tekosi ja sanasi.

Päivällä kiroan itseni.
Inhoan omaa tyhmyyttäni,
sitä että edes haaskaan ajatustakaan sinuun.

Illalla kuitenkin kaipaan kosketustasi,
haluan kuulla äänesi, nähdä kasvosi, hymysi.
Ikävöin niin että sattuu.

Nukahdan ajatukseen..
"Tätäkö on loppuelämä ilman sinua?"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot