Prinsessa

Runoilija Loni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2004
Viimeksi paikalla: 17.9.2016 11:30

Asuinpaikka: Lempäälä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei kulu päivääkään etten sua odottaisi.
Ei hetkeäkään etten susta unelmoisi.
Etten toivoisi sulkevani syliini,
ja kertovani kuinka kauan kaipasin.

Mitä siitä
ettei tämä elämä ole meidän
tarinaa varten..
Mitä siitä,
kuka satuihin enää uskookaan..

Kunhan saan vain sua koskettaa
ja antaa sydämen hetken levähtää.
Hetken, ennen kuin se kiivaammin
sun omaasi vasten pamppailee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä uskon satuun, jota elän.

Minä uskon satuun, jota elän.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Loni En ehdi 30.10.2009 0 Runo
Loni Omalle mangustilleni 9.10.2009 0 Runo
Loni Maxille 6.8.2009 0 Runo
Loni Nimetön 16.4.2009 0 Runo
Loni Pimeältä valolle 3.4.2009 0 Runo
Loni Milja 2.7.2008 0 Runo
Loni Prinsessa 2.7.2008 2 Runo
Loni Juhannus 20.6.2008 1 Runo
Loni Kesämuistoja 20.6.2008 1 Runo
Loni Marko 11.11.2007 0 Runo