Omalle mangustilleni

Runoilija Loni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2004
Viimeksi paikalla: 17.9.2016 11:30

Asuinpaikka: Lempäälä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan suudella suutasi
että tunnet kuinka olen kaivannut..
Pitäisin kämmenet poskillasi ettet karkaisi..
Syleilisin sinua rutistamalla niin lujaa
että sydämiemme syke muuttuisi yhdeksi..

Toinen suudelma kertoisi kuinka paljon haluan sinua..
juuri nyt ja tässä..
Riisuisin sinut ja antaisin käsien vaeltaa kauniilla vartalollasi..
En voisi odottaa enää,
kaataisin sinut sängylle...
Rakastelisimme hellästi suukottaen,
palavasti haluten
ja toisillemme ikuisesti lupautuen..

Keskiyö,
makaisit voipuneena päälläni,
silittäisin hiuksiasi aamuun asti...
Rakastan sinua, kuiskaisin
mutta et kuulisi enää,
nukahdit jo hymyillen...

Selite: 
Rakkaus on tätä - kiitos kultani... =0>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Loni En ehdi 30.10.2009 0 Runo
Loni Omalle mangustilleni 9.10.2009 0 Runo
Loni Maxille 6.8.2009 0 Runo
Loni Nimetön 16.4.2009 0 Runo
Loni Pimeältä valolle 3.4.2009 0 Runo
Loni Milja 2.7.2008 0 Runo
Loni Prinsessa 2.7.2008 2 Runo
Loni Juhannus 20.6.2008 1 Runo
Loni Kesämuistoja 20.6.2008 1 Runo
Loni Marko 11.11.2007 0 Runo