ole rauhassa

Runoilija pajuangervo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vaaleanpunavalkoraidallinen
 

olet allapäin ja vihainen.

näen ja välitän,

annan tilaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on paljonkin sitä ajatusta..
Tilan antaminen on usein parempi kuin halaaminen. (tässä tilanteessa siis)

elämänviisauksia. :)
sori, tulin kattelemaan... ^^'

 

Käyttäjän kaikki runot