Vein

Runoilija Dancelight

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.7.2004
Viimeksi paikalla: 22.12.2023 8:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Writing is my way to escape from life that I've never lived
 
Vein vaaleanpunaisia kukkia haudallesi
en edes tiedä mikä oli lempi värisi
sisimpäsi oli musta
 
Selite: 
Rakkaan ystävän muistolle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan osaa :( Koskettavasti kirjoitat, ystäväsi on mennyt pois.
Ystävää muistelee, vaikka olisikin
ollut joskus "ikävää" seuraa.
Runosi on surullisen kaunis,
kiittää Marle ja toivottaa
Hyvää joulua!
 

Käyttäjän kaikki runot