Kun kukaan ei näe

Runoilija Dancelight

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.7.2004
Viimeksi paikalla: 22.12.2023 8:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Writing is my way to escape from life that I've never lived
 
Yksi sana, yksi lause, äänensävy tai katse
saa pääni jyskyttämään päiviksi 
haukkumaan ja lyömään itseäni

Ajatukset rikkoo ja kiduttaa
itken kun kukaan ei näe
sinulle olisin voinut kertoa
mutta sinä et enää hengitä 

Pääni sisällä olevat runot laitan paperille ja julkaisen
jotta pääni saisin selväksi edes hetkeksi 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa kirjoittaa myöskin paperille. Se on erittäin tärkeätä.
Yksin ollessaan monesti purkautuu
paha olo ja ikävä. Onneksi voi 
kirjoittaa, se selkeyttää ajatuksia
ja lopulta jää vain ne kauniit muistot.
 

Käyttäjän kaikki runot