Taistele

Runoilija Nodobe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2007
Viimeksi paikalla: 23.1.2021 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on ajatus. Pienet sanat vaivattomat saavat aikaan niin suuret tunteet, joita kukaan muu ei voi maailmassa käsittää..
 

Huuda, huuda henkesi edestä.
Taistele, et vielä voi luovuttaa,
yritä, kukaan ei luovuttaa saa.
Silti, naulittiin ristiin mies.

Kyynel, karvas poskelta valuu.
Huudan, tuskanen on sydän,
Miksi, makaa ristillä mies,
jonka, me sinne naulittiin?

ref.
Yrityksen kautta, sydän turmeltui.
Me eksyimme tiellä, missä oppaamme on?
Herramme auta, mistä löydämme tien?
silti, naulittiin ristiin mies.

Syymme, tämä kaikki on!
Eksyimme, tieltä kohtalon.
Käsissä, lepää veri tuomion.
Silti, naulittiin ristiin mies.

Milloin, opimme virheistä?
Jeesus, kuoli ristillä.
Käsissä, veri tuomion.
Jeesus meille hyvittänyt on.

ref.
Yrityksen kautta, sydän turmeltui.
Me eksyimme tiellä, missä oppaamme on?
Herramme auta, mistä löydämme tien?
silti, naulittiin ristiin mies.

Selite: 
gospel bändini cruor crux ( suom. verinen risti) sanoituksia jotka olen tehnyt
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nodobe alone 1.4.2012 1 Runo
Nodobe Taivaan tie 8.4.2010 0 Runo
Nodobe Taistele 8.4.2010 0 Runo
Nodobe Vaellus 19.12.2009 0 Runo
Nodobe frendi 13.7.2009 0 Runo
Nodobe Omatunto 24.6.2009 0 Runo
Nodobe rajalla 24.6.2009 0 Runo
Nodobe paha olla 2.6.2009 0 Runo
Nodobe Lähden 2.5.2009 0 Runo
Nodobe bad day 9.3.2009 0 Runo