veneilemässä=)

Runoilija belomorkanal

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.3.2013
Viimeksi paikalla: 21.8.2020 8:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluun sanoo sulle sen
tiedän että tunnet sen
tiedät että tunnen sen.
Miks viedä aina vaikeempaan
kun selviö on reitti tää
astu veneeseeni jos tunnet
ettei se keinu.
Virta viekööt venhettämme
syrjäiseen poukamaan
koivunoksien taa
eikä kukaan nähdä saa
kun suutelen sua hiljaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa meininkiä on ollut jo muutama vuosi sitten <3
 

Käyttäjän kaikki runot