Luonnonvoimien armoilla

Runoilija belomorkanal

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.3.2013
Viimeksi paikalla: 21.8.2020 8:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olet kuin ukkospilvi.
Et kulje tuulen mukaan kuin muut.
Ei reittis ennakoimal selvi.

Meet minne vaan
niin kumartaa sua saa
pensaat ja puut.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio vertaus, joskus on hyvä arvostella, arvokkaasti <3
 

Käyttäjän kaikki runot