Runo rakkaalle

Runoilija missDeathly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eräs rakastunut, joka ei vieläkään ymmärrä rakkautta.. ..vaikka haluaisikin..
 

Rakas.
Toit valoasynkkään elämääni.
En tiedä,
Mitä minusta tulisi ilman sinua.
Varmaan kännäisin joka viikonloppu.
Varmaan koittaisin peittää toivottomuuteni huumeisiin.
Onneksi en edes päässyt noille tasoille.
Onneksi ehdit elämääni ennen sitä.
Olen kiitollisuuden velassa sinulle.
Olen velkaa henkeni.

Nuo eivät ole kuitenkaan ne syyt,
Miksi rakastan sinua.
Olet miellyttävä,
Kerroit balleriinahameessa tanssivasta ameebasta,
Jolla on marakassit käsissään.
Sait aikaan iloa
Ja hymyn huulilleni.
Sait aikaan jo kauan unohtuneen tunteen pintaan.
Sait minut uskomaan ihmisiin.

Rakastan sinua!

Selite: 
No, 29.1.2008 tuli peräti ½ vuotta täyteen ja kyllä myö kestetään toisiimme toinenkin puolikas ja kolmas.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot