Oletko valmis?

Runoilija missDeathly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eräs rakastunut, joka ei vieläkään ymmärrä rakkautta.. ..vaikka haluaisikin..
 

Tahtoisin päästä luoksesi,
Mutta kohtalo on välissämme.
Se vei meidät kauas toisistamme jo vuosia sitten.
Silti jaksan
Ja haluan yrittää kestää kanssasi
Haluatko olla kanssani?

Mietin usein,
Miksi todellinen rakkaus viedään kauas pois.
Tahtoisin vain liitää luoksesi
Ja jäädä syleilyysi lempeään.
Miksi silti satutan sinua?
Miksi olen kuolematon?

Rakkaani.
Tahdotko tulla kaltaisekseni?
Tahdotko lentää kanssani yöhön?
Tahtoisin näyttää sinulle täysikuun,
Jonka alla rakastaisin sinua.
Nyt aina ja ikuisesti.

Kuinka kauan menee vielä,
Kun kohtalo ymmärtää erehdyksensä.
Meidäthän on luotu toisillemme.
Miksi se ei anna meidän vain rakastaa?
Yhden rakkauden tähden,
Toisen on luovuttava entisestä.

Rakkaani.
Jos haluat olla kanssani,
Kuiskaa vain yöhön nimeäni,
Niin minä saavun luoksesi.
Voin antaa sinulle jotain,
Mitä et ole ennen kokenut.

Vain yksi purema.
Sitten voisimme olla yhdessä,
Eikä mikään voisi pysäyttää rakkauttamme.
Haluatko luopua päivän valosta ollaksesi kanssani?
Oletko valmis siihen uhraukseen.
Minä odotan, rakas..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot