Likaiset lahkeet

Runoilija Kultakäpy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kolibrin siivet, koiran sydän, härän sarvet.

Ethän kopioi runovuodatuksiani, kiitos. :)

"Minun runoissani
on nainen sekaisin

Mutta taide kaunistelee
Runot liioittelee
Todellisuudessa puhun minä
jos vain viitsit kysyä"
 

Ikean lastausvarastossa
Liitää kärryillä kuin
Kaksi lasta puistossa, kuin
Muovisilla ontoilla värikkäillä
Pienen potkuauton renkailla
Soraista asfalttia vasten
Ääni on yhä niin kovin kotoisa
Aivan kuin tämä tunne sinun kanssasi
Leikkien aikuisina aikuisten maailmassa
Lapsen innokkain mielin.

Olet vieläkin siinä.....

Kuka tahansa muu mies vierelläni
Ja sisäinen muksuni murjottaisi hiekkalaatikolla
Surien likaisia lahkeitaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot