Mitä onni on?

Runoilija jossuhh-

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydän oli mun vajaa. Sieltä puuttui jotain, mikä nyt siellä on.♥
Sieltä puuttui sinä. Sinä ja sinun iloisuus, nauru, hymy ja rakkaus.♥
Nyt vasta tiedän mitä onni on, kun voin sitä sydämmessäni kantaa.♥
Sä täytit mut. En mitään muuta enää kaipaa.♥

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot