hylkäsit

Runoilija jossuhh-

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hylkäsit mun rakkauden,
hylkäsit mun sydämmen.

Et enää mua rakastanut,
et enää mua halunnut.

Hylkäsit mut kokonaan,
hylkäsit mut ainiaaks.

Et enää mua kaipaa,
et enää mua ajattele.

Hylkäsit mut toisen takia,
hylkäsit mut.

Et enää mua taho.
se on loppun nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot