Taidammeko

Runoilija JamCat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä ja anna toisten elää.
 

Lähdin lenkille,
harjulle hissukseen.
Pururadan perukoilta,
luntakin löysin.

Kiipesin kukkulalle,
tuuli tuiversi
hiuksiini hiljaa.

Punainen pallo
laskeutui latvoihin.

Istuin itsekseni,
mietin menneitä,
tutkiskelin tulevaisuutta.

Onko onnea,
turhaa tiuskimista,
tuotammeko toisillemme
mielihyvää makeaa.

Taidammeko toisiamme
riittävästi rakastaa.

Selite: 
Tuntuu että piti jotain tämän suuntaista kirjoittaa kun kävin eilen kävelylenkillä, mutta jotenkin tämä jää kesken...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot