Tuhansia palasia

Runoilija JamCat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä ja anna toisten elää.
 

Sydämeni hajonneena
tuhansiksi palasiksi.

Tuska on moninkertainen sillä
jokainen murunenkin
tuntee saman tuskan ja surun.

Mistä tilaamme lisää kiinnitysainetta?

Eihän elämää voi elää
onnellisena pilkottuna palasiksi..?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot