sinuun

Runoilija lumenpelko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tahtoisin käpertyä viereesi
kun ilta väistyy yön tieltä
sytyttäen katulamput pimeään

silittää uupunutta, paljasta kehoa
tuntien sydämesi sykkivän rytmissäni

kuulla kuinka hengityksemme täyttävät
tyhjän huoneen joka on kuitenkin
täydempi kuin koskaan

olisitko minun tänä yönä ?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelkistetyn Kaunis runo.

Pidän paljon myös tuosta vain pienten kirjainten käytöstä.

Ihana runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot