04:11

Runoilija lumenpelko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tuuli luo herätyksen
pieneen huoneeseen,
jossa kuu yhä hopeoi seiniä
ja minun pitäisi olla unessa

(paleltaa)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot