vapaudenkaipuusi

Runoilija lumenpelko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinä sanoit
villin luontokappaleen
olevan lähes mahdotonta
kesyttää.

hetkeksi
onnistuin siinä,
mutta nyt oli
sinun aikasi
päästä vapaaksi.

(kuitenkin liian pian.
minä rakastin, rakastan sinua.
(joskus on vain vaikeaa
päästää irti))

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot