Rauhan asumus

Runoilija Esperanza

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pysähdyn hetkeksi,
täysi hiljaisuus,
kuitenkin täynnä elämän sointuja

rakkaus läpäisee sydämeni,
tunnen työntöä eteenpäin,
lapsi kikattaa sisälläni,
ilo pulppuaa hymyksi,
joka uurtaa kuopan poskelleni

rauha löytää sijan,
kiire kaikkoaa,
levosta käsin on helppo hengittää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot