Silmät Kaikkivaltiaan

Runoilija Esperanza

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmät Kaikkivaltiaan,
on lempeät ja hyvät,
rakkautesi minuun,
on äärettömän syvä

Nostit minut pimeydestä valoon,
kaikkeni antaneena,
teit uudeksi,
sydäntäni suurensit

Kuiskasit: mitä voisivat ihmiset sinulle,kun minä olen kanssasi

Käännät kaiken voitoksi,
olet huumorin isä,
ihmispelkoinen,
nyt heitä rakkaudella kohtaan,
sydämelleni asetan

Silmät Kaikkivaltiaan,
on hyväksyvät,
vaikka itse en osaisikaan,
sinä rakastat yhä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot