Elämä on kuolemista

Runoilija Raunio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2004
Viimeksi paikalla: 9.11.2021 15:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikenlaista purkamista.. jospa sekaan mahtuisi myös jotain lukukelpoista
 

Hiljentyneet ovat mielet

järkyttyneet

Mielessä tulvivat
jo menneet ajat

Silmiemme edessä
kyyneleidemme lävitse

Joudun järkyttymään uudelleen
Onko tämä totta?

Tämä myrsky vielä tyyntyy

-R-

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot